luni, 24 august 2009

Cum sa-ti maresti penisul, metode si sfaturi pentru un penis mai mare

Vrei un penis mare sau unul urias, vrei un penis de negru? intra pe totuldespresex.com si downloadeaza manualele de acolo.
In mai putin de 3 saptamani vei deveni un barbat mai mare .
Nu rata editia speciala din aceasta luna. Intra si castiga, totate femeile fetitele vor fi multumite de investitia ta.

totuldespresex.com

Isi "remodeleaza" penisurile ca sa fie mai virili

SCOP. Prin interventia chirurgicala de alungire si ingrosare a penisului, barbatii spera sa-si imbunatateasca viata amoroasa Din ce in ce mai multi tineri dornici sa-si imbunatateasca viata sexuala apeleaza la centrele specializate pentru marirea organului sexual. Operatia chirurgicala are ca rezultat o alungire a penisului cu cel mult cinci centimetri.Ionela Chircu Romancele ingrijorate de virilitatea jumatatii lor isi duc iubitii la centrele de specialitate pentru marirea penisului. Mai nou, dimensiuni ale penisului de 18 centimetri lungime si 10 centimetri...


Marirea penisului http://marirea-penisului.totuldespresex.com

Bahmuteanu: "Vreau sa import blugii cu penis"

Chiar daca multi sunt cei care nu l-au privit cu ochi buni pe Dani Otil, care a purtat la o mondena o pereche de jeansi cu un penis imprimat, pare sa fi prins destul de bine la români. În ciuda crizei internationale, Adriana Bahmuteanu vrea sa profite de acest lucru si sa se lanseze în industria modei: ea vrea sa importe celebrii pantaloni.«Ideea e geniala»“Stiu ca românii sunt un popor mai conservator, dar asta nu înseamna ca nu accepta ideile . Ce-i drept, le accepta mai greu, iar ideea de a desena un penis pe o pereche...

Blugi cu penis

Cuplul Mihaela Radulescu si Dani Otil nu inceteaza sa surprinda, oricat de controversata ar fi relatia lor. Astfel, sambata seara, la Festivalul DaKino! Dani a uimit pe toata lumea, facandu-si aparitia la acest eveniment cultural imbracat intr-o pereche de jeansi din care, in zona slitului, iesea in relief un penis care nu era al lui. Astfel, el se poate incadra in categoria celor care lanseaza elemete vestimentare fara prejudecati, in acest caz blugii cu penis. Organul sexual aflat pe jeansi avea dimensiuni impresionante, ceea ce a facut pe multe femei sa se intrebe daca situatia este...

duminică, 23 august 2009

Cat de mic poate fi un penis?

Cat de mic poate fi un penis?

Dacă de cele mai multe ori femeile spun că mărimea nu contează, iată câteva imagini care le va face pe multe să se gândească foarte bine înainte să mai spună încă o dată acest lucru.

Prima competiţie în care bărbaţii s-au întrecut în cât de mic au penisul a stârnit reacţii neaşteptate din partea juriului, care au crezut despre mulţi că de fapt sunt femei.

Concurenţii care au avut curajul să-şi lase "cocoşeii' filmaţi de camerele de luat vederi i-au făcut pe mulţi bărbaţi să fie mulţumiţi de ce au în pantaloni.




20 de lucruri pe care nu le stiai despre penis

Adevarul despre... ce ai tu mai scump:

1. Penisul nu are continut osos. In cazul ruperii, nu astepta deci sa auzi pocnete.

2. In medie, viteza de ejaculare a spermei ajunge undeva la 40 km / h.

3. In momentul unui juramant, stramosii nostri verificau sinceritatea martorilor prin asezarea mainii pe testiculele acestora. Astfel, cuvinte ca 'testament' sau 'testimonial' deriva de la asocierea testicule-marturie.

4. Cei mai multi barbati cu varsta sub 55 de ani au erectie la fiecare 77 din 100 minute de somn, iar visele erotice nu au nicio legatura cu asta.

5. Fumatorii sunt de doua ori mai predispusi la impotenta decat nefumatorii.

6. Nu exista nicio legatura intre dimensiunea penisului si cea a nasului ori a degetelor de la maini sau picioare ale unui barbat. Marimea penisului variaza in mare parte pe baza factorului genetic.

7. Sperma umana contine cantitati minuscule din peste 30 de elemente, intre care: nitrogen, fructoza, acid lactic, acid ascorbic, inositol, colesterol, gluten, creatina, acid citric, acid uric, Vitamin B12, diverse saruri si enzime.

8. Bancile de sperma mentin intacte calitatile lichidelor cu pricina prin pastrarea lor la temperatura de -321 grade F. La aceasta temperatura, proprietatile spermei pot fi mentinute pe perioada nedeterminata.

9. Un barbat ajunge la paroxismul dezvoltarii sale din punct de vedere sexual la varsta de 17-18 ani.

10. Terra ar putea fi repopulata la nivelul actual folosind cantitatea de sperma care ar forma o capsula cu dimensiunea celei de aspirina.

11. O lingurita de sperma contine aproximativ 5 calorii.

12. Cei mai multi barbati cu varsta sub 40 de ani pot ajunge la erectie in mai putin de 10 secunde.

13. Pentru 75% dintre barbati, ejacularea survine in primele 3 minute de contact sexual.

14. 80% dintre barbatii americani sunt circumcisi.

15. Conform unui studiu, cu cat un barbat are testiculele mai mari, cu atat se rataceste mai usor.

16. Un penis erect are nevoie cam de doua linguri de sange.

17. Clitorisul contine de doua ori mai multe fibre nervoase decat penisul - cam 8000.

18. In interiorul corpului feminin, spermatozoizii pot supravietui pana la 9 zile.

19. Peste 30% dintre barbatii se confrunta cu ejacularea precoce, iar 10% sufera de disfunctii erectile.

20. Barbatii heterosexuali au penisul mai mic decat al homosexualilor.

Sursa: http://www.yuppy.ro/articol/sex/1673/20-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-penis.html


Marirea penisului http://marirea-penisului.totuldespresex.com



Totul despre penis marire crestere

Penisul este organ copulator nepereche la mamifere (la şopârle şi şerpi este organ pereche). La mamifere şi la om, penisul îndeplineşte şi rol de organ urinar. Este situat deasupra scrotului, înaintea simfizei pubiene.

Morfologic, i se delimitează trei porţiuni: rădăcina (partea fixă), corpul şi glandul. Rădăcina penisului este fixată prin cei doi corpi cavernoşi în zona ischio-pubiana a coxalului. Corpul penisului este fixat de simfiza pubiana prin două ligamente (superior şi inferior), are forma de cilindru uşor turtit şi prezintă o faţă superioară şi una inferioară.

Glandul este dispus la extremitatea anterioară a penisului şi reprezintă partea cea mai voluminoasă a acestuia, de forma conică, separat de corpul penisului printr-un şanţ numit col. La vârful glandului se află orificiul uretral.

Penisul prezintă un înveliş tegumentar care se continuă la nivelul glandului, formând prepuţul. Prepuţul nu adera la gland, iar la nivelul colului prezintă glandele prepuţiale care secretă smegma.

Din punct de vedere structural, penisul prezintă la exterior o serie de învelişuri (piele glabră,tunică musculară, tunică conjuctivă şi fascii) iar în interior doi corpi cavernoşi şi un corp spongios.

Corpii cavernoşi sunt acoperiţi de un înveliş fibros numit albuginee, au formă cilindrică şi prezintă numeroase cavităţi în care se află o bogată reţea vasculară (artere helicine, capilare sinusoide şi vene cavernoase). Prin creşterea cantităţii de sânge din reţeaua vasculară a corpilor cavernoşi se asigură erecţia.

Corpul spongios se dispune între uretră şi corpii cavernoşi, înconjurând uretra. Posterior, prezintă o porţiune dilatată numită bulb uretral iar anterior se continuă cu glandul. La exterior, prezintă albugineea iar în interior un ţesut spongios cu structură similară corpilor cavernoşi.

Vascularizaţia penisului este asigurată de ramuri din artera rusinoasă.

Inervaţia somatică a învelişurilor este realizată de nervii rusinoşi iar cea vegetativă de ramurile genitale ale plexului lombar.

Inervaţia organelor erectile este vegetativă, simpatică şi parasimpatică, provenită din plexul hipogastric.

Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Penis


Marirea penisului http://marirea-penisului.totuldespresex.com

Tehnici , Metode si Exercitii pentru Marirea penisului. Exercitii marire penisului, metode marire penisului, marimea penisului, exercitii pentru marir

Tehnici , Metode si Exercitii pentru Marirea penisului. Exercitii marire penisului, metode marire penisului, marimea penisului, exercitii pentru marirea penisului, anatomia penisului, lungimea penisului, dimensiunile penisului.


Manualul de marirea penisului http://marirea-penisului.totuldespresex.com

Marirea penisului, acest blog, va aduna in paginile sale informatii despre marirea penisului cum sunt:

Marirea penisului, acest blog, va aduna in paginile sale informatii despre marirea penisului cum sunt:
  • tehnici de marirea penisului
  • metode de marirea penisului
  • exercitii pentru marirea penisului
  • produse de marirea penisului
  • pastile pentru marirea penisului
  • capsule de marirea penisului
  • aprecieri despre marimea penisului
  • marimea normala a penisului
  • istoria maririi penisului
  • raspunsuri la intrebarea "de ce sa maresti penisul?"
  • cele mai frecvente intrebari despre marirea penisului
  • rezultate in marirea penisului
  • anatomia penisului
  • dimensiunile, dimensiunea penisului
Manualul de marirea penisului http://marirea-penisului.totuldespresex.com

sâmbătă, 22 august 2009

Cresterea Penisului - Tehnici-Potenta

Cresterea Penisului - Tehnici-Potenta

Acest site este un site de educatie sexuala destinat persoanelor ce au implinit virsta de 18 ani, si contine in structura lui informatii-text pentru adulti si imagini cu nuditate. Daca nu ati implinit varsta de 18 ani, va rugam sa parasiti acest site!

Este dedicat in exclusivitate barbatilor, oferind informatii privind sexualitatea masculina

Manualul de marirea penisului http://marirea-penisului.totuldespresex.com

Dispozitiv pentru marirea definitiva a penisului - "Max Xtender"

Dispozitiv pentru marirea definitiva a penisului - "Max Xtender"

Este usor de montat, fara dureri si poate fi folosit in orice moment al zilei. Max Xtender actioneaza atat asupra lungimii cat si asupra grosimii penisului. Marirea Penisului nu a fost mai usoara ! Max Xtender foloseste forta de tractiune pentru a ajuta organismul sa creasca si sa se dezvolte sub actiunea unei forte fizice. Nu vei mai avea nevoie de exercitii de marire a penisului pentru ca Maxxtender lucreaza pentru tine.

Prin aplicarea unei tensiuni constante asupra penisului celulele incep sa se multiplice si sa se divida, aceasta contribuind la cresterea masei tesuturilor penisului, astfel rezultand cresterea definitiva a lungimii si grosimii penisului. Nu va mai trebui sa inveti metode de marire a penisului pentru ca Maxxtender mareste penisul fara efort.

REALITATI DESPRE MARIREA PENISULUI !

Daca ati folosit pompe de vid, programe de exercitii, proteze sau pastile trebuie sa stiti deja ca nici una dintre acestea nu functioneaza. Ele pretind ca adauga dimensiuni penisului Dumneavoastra dar rezultatele nu sunt vizibile sau definitive. Cea mai sigura metoda pentru o marire a penisului este folosirea unui aparat ca Maxxtender pentru ca acesta chiar lucreaza. Multi se intreaba cum imi maresc penisul ? dar acum noi venim cu o solutie oferindu-va un produs de calitate : Maxxtender. Un singur lucru trebuie sa tineti minte: Pentru marirea penisului nu aveti nevoie de nimic altceva decat Maxxtender.


Manualul de marirea penisului http://marirea-penisului.totuldespresex.com

Marire de penis pentru oricine!- Cresterea puli din mic in mare

Marire de penis pentru oricine!

Daca doriti sa va imbunatatiti performantele sexuale sau va doriti un penis mai mare, aflati ca nu sunteti singurii care au nemultumiri legate de marimea penisului! De secole barbatii cauta diferite metode de marire a potentei si crestere a penisului, vor sa obtina un penis mare. Noi va oferim informatiile privind practicarea acestor tehnici, GRATIS!

Tehnicile de marire a penisului sunt folosite din antichitate cu rezultate uimitoare. Pe langa tehnicile traditionale, va oferim si noi metode pentru marirea si alungirea penisului.

Marirea sau cresterea penisului se obtine natural
prin executarea unor tehnici si exercitii foarte simple. Totul dureaza citeva minute pe zi, iar rezultatele sunt vizibile. Marimea Penisului nu va mai fi o problema! Penisul chiar poate fi marit! Cresterea acestuia se va realiza prin metode 100% Naturale! Fara pompe, fara medicamente
, fara dispozitive, fara chirurgie! In citeva saptamani vei avea un penis mai mare!

Toate informatiile de pe acest site sunt oferite in mod GRATUIT!


Manualul de marire http://marirea-penisului.totuldespresex.com

vineri, 21 august 2009

Statistici si marimi (marimea normala) a penisului in diverse tari. Marimea in functie de varsta

Marimea normala a penisului:

la 10 ani, marimea normala a penisului este de 4-8 cm,

marimea normala a penisului la 12 ani este de 5-10 cm,

la 14 ani, marimea normala este cuprinsa intre 6 si 14 cm,

un baiat de 16 ani are un penis de dimensiune normala la 10-15 cm

la 18 ani, un penis de circa 11-17 cm este un penis normal

Dar daca vrei sa til maresti intra pe

http://marirea-penisului.totuldespresex.com


Exercitii de marirea penisului

Exercitiile de marire a penisului prin marirea capacitatii de irigare cu sange a tesutului erectil sunt numite lapte.
Aceste exercitii de marire a penisului au la baza o tehnica ce stimuleaza sangele sa patrunda in toate celulele tesutului erectil.

Exercitiile de marire a capacitatii de irigare cu sange a tesuluilui erectil constau in miscari usoare de-a lungul penisului aflat in semierectie. O prindere ferma a penisului va mentine erectia partiala si totodata va asigura pastrarea sangelui in tesut.